Selecteer een pagina

Over talentvertaler

 Telentvertaler ‘vertaalt’ persoonlijk ontwikkelbaar talent naar mogelijkheden en kansen. Dat doen we vanuit de visie dat ieder mens beschikt over unieke talenten en behoeften die verborgen liggen in de diepere persoonlijkheid van de mens.

Ieder mens verdient het om dat unieke talent verder te ontwikkelen, te vertalen en te delen, ten behoeve van een gelukkig en succesvol leven voor hem zelf en dat van anderen.

 

Omgaan met teleurstellingen

Veel organisatieleden vinden het lastig om binnen hun bedrijf te groeien. Vaak gaat hun verwachtingspatroon trager dan de realisatie ervan.

Je maakt zoveel uren ‘voor’ het bedrijf, dat je niet meer toe komt te werken ‘aan’ het bedrijf. Je weet inmiddels écht niet meer waarom je er ooit aan begonnen bent en mist het plezier en de passie die je eerder wél voelde.

Herkenbaar?

Of erger nog…… je krijgt te maken met fysieke en/of mentale tegenslagen. Burnout, een ongeval of, zoals in mijn geval, een ernstige ziekte. Hoe start je weer op?

Hoe hervind je de moed en de kracht om je passie weer te volgen? Weer ZIN te geven aan je leven?

Talentvertaler heeft inmiddels 1500 trajecten met positieve resultaten uitgevoerd.

Juiste mindset voor succesvolle carrière

Ik vind het een uitdaging om jou te laten ervaren dat je met de juiste mindset, kennis en vaardigheden, weer ZIN geeft aan je leven. Hoe je een succesvolle carrière of  succesvol bedrijf kunt creëren door optimaal gebruik te maken van je eigen potentieel.

Ik leer je niet alleen bewust te worden van je persoonlijke talenten, maar ook van de talenten van je medewerkers. Ik leer je hoe jij daar een succesvol bedrijf omheen creëert en hoe jouw coworkers zich weer betrokken en geïnspireerd voelen in jullie bedrijf.

Ik help je bij het samenstellen van rolprofielen; wie is jouw klant, wat heeft hij nodig? Wat hebben je medewerkers nodig?

Het opstellen van een sterk businessmodel en hoe je slimme doelen stelt met scherpe acties.

Zo houdt je meer focus, ben je aantrekkelijker voor je privé omgeving en voor zowel je klant, als bedrijf of organisatie, vermeerder je succesvolle resultaten.

Management, coaching & training

Gedurende mijn loopbaan heb ik een gepassioneerde interesse ontwikkeld voor het unieke talent dat ieder van ons bewust of onbewust in huis heeft. Ik heb mij daarom verder ontwikkeld op het vakgebied van talentontwikkeling, coaching en training.

Ik heb het geluk gehad met mijn kennis en kunde als Talentcoach, inmiddels 1500 mensen te kunnen helpen bij het inzichtelijk maken van hun talenten. Met practische inzichten, aanwijzingen, oefeningen en gesprekken, zijn zij in staat een gelukkiger en succesvoller leven te leiden.

Begin 2019 kwam een nieuwe ervaring op mijn pad en kreeg ik te maken met endeldarmkanker. Tijdens de periode van behandeling en herstel kon ik alle opgedane kennis en ervaring uit de afgelopen jaren, nu ook weer eens op mijzelf toepassen. En weet je wát, het werkte! Ook deze ervaring heeft mij daarom weer zo veel rijker gemaakt.

Ben jij bewust van al jouw talenten, jouw potentieel? Hoe maak jij optimaal gebruik van wat er ís, na een vervelende kuil in de weg? Plan een gratis shake-up gesprek. Ik heb zéker nog een paar tips voor je

Neem contact op